top of page
You could be more as you are - Saåda Bonair
00:00 / 00:00

Vormgeving pakket:

te allen tijde is vertrouwen gegarandeerd;

dit betekent dat geen enkele informatie aan derden gegeven wordt tenzij na uw goedkeuring; wel houdt Eclectic Mindset zich het recht voor collegiaal overleg te hebben in het kader van de eigen ontwikkeling (intervisie & supervisie); dit overleg vindt evenwel geanonimiseerd en niet buiten jouw medeweten plaats.

Samenwerken:

Het kijken naar jezelf (mindvitamines;) is een creatief en motiverend proces dat energie van je vraagt, maar ook heel veel meer oplevert. Voor het bereiken van jouw doelen spreken we een traject af. De persoonlijke doelen kunnen tijdens tussenevaluaties worden aangescherpt of bijgesteld. Vooraleer met de uitvoering van dit traject van start te gaan spreken wij een wederzijdse werkrelatie af op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen.

Er is geen goude pil die je neemt en die alles weer goed maakt. Het komt erbij in de buurt met alle tools die je krijgt;) maar uiteindelijk ben jijzelf degene die het gaat doen in samenwerking met alles wat je hier krijgt. Eclectic Mindset ondersteund je in deze reis zoals een vroedvrouw dat bij een geboorte doet. Jij gaat het doen en de tools/oefeningen/informatie en EM begeleiden en ondersteunen je hierin.

Als je gedrag en patronen wilt veranderen die er al vele jaren zijn, gun jezelf dan ook de ruimte, tijd en geld om jezelf te geven wat je nodig hebt. Voor sommige mensen is 3 maanden genoeg, soms 6 maanden en sommige varen er heel goed bij om een jaar te investeren. 

Met een traject is er meer en blijvend resultaat te behalen omdat je de stappen ook direct gaat implementeren met ondersteuning.

Met de start van dit traject stem je in met de algemene voorwaarden van eclectic mindset 2018.

https://www.eclecticmindset.com/algemene-voorwaarde

Wat zit erbij het uren pakket inbegrepen?

Hier horen minimaal het aantal uren dat je hebt afgenomen aan 1 op 1 coaching bij en een uitgebreide intake. We gaan hierbij steeds de diepte in en trekken we samen de wortels die jou weerhouden om het leven te leiden waar je van droomt. Deze brengen je iedere keer in beweging. Dit zal zich weer gaan verder ontvouwen in het dagelijks leven.

Daarnaast ga je zelf aan de slag door middel van 'huiswerk' opdrachten, visualisaties, affirmaties en andere tools. 

Dit lever je in bij info@eclecticmindset.com. Hier krijg je liefdevol feedback op terug. Zodat jezelf weer verder kan. Het jouw verantwoordelijkheid om deze toe te sturen. 

Werkwijze:

Ik ben opgeleid als psychodynamisch therapeut (geen regulieren therapeut, bekijk deze link) en heb een kunstzinnige achtergrond.


Ik geef verschillende soorten sessies, met krachtige en heldere inslag. Ik geloof dat alle antwoorden en oplossingen in iedereen al aanwezig zijn. Mijn rol is iemand dichter bij haar of zijn eigen waarheid te brengen. Hiervoor werk ik met verschillende therapievormen, als familieopstellingen, regressietherapie, EMDR, innerlijk kindwerk, voice-dialogue, NLP, burn-

Vanuit mijn kunstzinnige en psychodynamische achtergrond is het mijn passie en kracht om dynamisch te werken. Ik combineer allerlei verschillende technieken, die elke keer afgestemd worden op wat er in het moment speelt. Op die manier kunnen thema’s vanuit verschillende invalshoeken aangeraakt worden, zodat alle lagen binnen het thema opgeschoond kunnen worden. Ik werk niet alleen op inzicht niveau, maar ook emotioneel en somatisch(fysiek)vlak.

Coaching staat hier boven de therapie. Het is een andere manier van benadering dan therapie. Bij coaching werk je naar een doel toe. (De beste versie van jezelf.) Ook spreekt coaching je eigen verantwoordelijkheid en kracht aan en dat de antwoorden in jezelf liggen. Jij bent dus de oplossing voor jezelf. Hoe boeiender je jezelf vind en hoe eerlijker je bent over wat er speelt, des te verder je komt met jezelf.

Iedereen is uniek, werkt anders en heeft een andere tijdsbesteding en/of stijl om aan iets te werken. Hier speel ik graag op in. Jij bent de vormgever van je leven en dus ook van dit traject. Als je meer sessies wilt of je wilt je proces versnellen door minder tijd tussen de sessies te hebben, dan kan dat. Of je hebt juist behoefte aan rust. Laat het even weten... Wellicht komt dit ook ter sprake in een van de sessies. We kijken samen naar wat het beste bij jou past. 

Je kan op lokatie of per Skype een sessie hebben. Komt het de ene vorm of de andere abeter uit, laat dat dan weten. Dit kunnen we ook overleggen.

Mocht je extra uren en/of ondersteuning willen, dan kan je extra begeleiding bijnemen. Online of offline. Omdat je een aantal uren hebt afgenomen betekend dat niet dat is wat je nodig hebt. Ik zal je overal stimuleren om zelf keuzes te maken en de verantwoordelijkheid te pakken over je eigen proces.

Juist daar ligt je kracht. 

Duur, tijd en plaats van de sessies:

Een pakket heeft of 8, 16 of 22 uur. Dit delen we in naar jouw behoefte als een strippenkaart.

Soms betekent dit dat we elkaar een paar keer achter elkaar zien, soms betekent het dat je weer even zelf aan de slag gaat met een langere tussenpose. Soms is er tussendoor op skype contact, dan weer live.

Er word steeds gekeken tussen een balans van zelfstandig stappen zetten en begeleiding daarin. Er word op de behoefte van waar je bent en wat je daarin nodig hebt afgestemd. 

 

Daar tussen ga je aan de slag met de meegegeven opdrachten en is er feedback en een contactmoment tussendoor wanneer nodig.

Wanneer je het huiswerk inlevert, ontvang je daar feedback/sparring op.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het inleveren hiervan.

Verder kan je tussendoor updates geven en als er dringende vragen zijn kan je deze ook tussendoor stellen. Hiervoor kan je een ingesproken/geschreven watssapp bericht sturen naar 06 18 26 89 99 of emailen

 

We maken vooraf per email de afspraak inclusief de tijd die je wilt besteden. Hier ontvang je ook een uitnodiging voor. Deze kan tot 48 uur van te voren worden aangepast door beide partijen. Houd er alleen wel rekening mee dat er later wellicht minder beschikbare plek is.

De sessies worden gehouden op kantoor, Herengracht 503 te Amsterdam. Een enkele keer spreken we een andere locatie af, bijvoorbeeld voor een wandeling.

Afspraken

Er wordt verwacht dat je de door jouw gemaakte afspraken nakomt. Mocht dit onverhoopt echt niet lukken, dan dien je uiterlijk 48 uur voor de afspraak ons hiervan te berichten en een nieuwe afspraak te maken. Binnen deze termijn bent je gehouden het honorarium voor de gemiste sessie te voldoen.

Wijze van betalen

Je ontvangt een factuur vooraf of in overleg 2 of 3 facturen. Het is aan jouw om zorg te dragen dat deze factuur binnen 30 dagen wordt betaald. Ook kan je per sessie na afloop pinnen, mocht je hiernaast losse sessies willen afnemen.

Bereikbaarheid

Lokatie:

Herengracht 503
1017 BV Amsterdam
06 18 26 89 99

info@eclecticmindset.com

Auto:

Helaas is het niet gratis parkeren in Amsterdam centrum. Wel op zondag buiten het centrum.

Een makkelijke optie is: Parkeer garage APCOA, parking Prins & Kijzer

Parkeergarage:

Zie deze LINK 

Openbaar vervoer:

Vanaf Amsterdam centraalstation kan je:
Tramlijn 16 en 24 neme, uitstappen op tramhalte Kijzersgracht/Vijzelstraat. 3 min lopen

Tramlijn 1, 2 of 5, uitstappen op tramhalte Koningsplein. 3 min lopen.
Tramlijn 4 of 9 uitstappen op tramhalte Rembrandtplein. 4 min lopen.

bottom of page