top of page

Vormgeving pakket:

te allen tijde is vertrouwen gegarandeerd;

dit betekent dat geen enkele informatie aan derden gegeven wordt tenzij na uw goedkeuring; wel houdt Eclectic Mindset zich het recht voor collegiaal overleg te hebben in het kader van de eigen ontwikkeling (intervisie & supervisie); dit overleg vindt evenwel geanonimiseerd en niet buiten jouw medeweten plaats.

Samenwerken:

Het kijken naar jezelf (mindvitamines;) is een creatief en motiverend proces dat energie van je vraagt, maar ook heel veel meer oplevert. Voor het bereiken van jouw doelen spreken we een traject af. De persoonlijke doelen kunnen tijdens tussenevaluaties worden aangescherpt of bijgesteld. Vooraleer met de uitvoering van dit traject van start te gaan spreken wij een wederzijdse werkrelatie af op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen.

Er is geen goude pil die je neemt en die alles weer goed maakt. Het komt erbij in de buurt met alle tools die je krijgt;) maar uiteindelijk ben jijzelf degene die het gaat doen in samenwerking met alles wat je hier krijgt. Eclectic Mindset ondersteund je in deze reis zoals een vroedvrouw dat bij een geboorte doet. Jij gaat het doen en de tools/oefeningen/informatie en EM begeleiden en ondersteunen je hierin.

Als je gedrag en patronen wilt veranderen die er al vele jaren zijn, gun jezelf dan ook de ruimte, tijd en geld om jezelf te geven wat je nodig hebt. Voor sommige mensen is 3 maanden genoeg, soms 6 maanden en sommige varen er heel goed bij om een jaar te investeren. 

Met de start van dit traject stem je in met de algemene voorwaarden van eclectic mindset 2018.

https://www.eclecticmindset.com/algemene-voorwaarde

Wat zit erbij het traject inbegrepen?

Hier horen 6 live sessies bij en een uitgebreide intake, waarbij we steeds de diepte ingaan en onderzoeken wat jullie weerhouden om je weer verbonden te voelen met elkaar. Deze ontmoetingen brengen je iedere keer in beweging. Dit zal zich weer verder gaan ontvouwen in het dagelijks leven.

Daarnaast ga je zelf aan de slag door middel van 'huiswerk' opdrachten

Werkwijze:

Ik ben opgeleid als psychodynamisch therapeut (geen regulieren therapeut, bekijk deze link) en heb een kunstzinnige achtergrond.


Ik geef verschillende soorten sessies, met krachtige en heldere inslag. Ik geloof dat alle antwoorden en oplossingen in iedereen al aanwezig zijn. Mijn rol is iemand dichter bij haar of zijn eigen waarheid te brengen. Hiervoor werk ik met verschillende therapievormen, als familieopstellingen, regressietherapie, EMDR, innerlijk kindwerk, voice-dialogue, NLP, burn-out problematiek,

Vanuit mijn kunstzinnige en psychodynamische achtergrond is het mijn passie en kracht om dynamisch te werken. Ik combineer allerlei verschillende technieken, die elke keer afgestemd worden op wat er in het moment speelt. Op die manier kunnen thema’s vanuit verschillende invalshoeken aangeraakt worden, zodat alle lagen binnen het thema opgeschoond kunnen worden. Ik werk niet alleen op inzicht niveau, maar ook emotioneel en somatisch(fysiek)vlak.

Coaching staat hier boven de therapie. Het is een andere manier van benadering dan therapie. Bij coaching werk je naar een doel toe. (De beste versie van jezelf.) Ook spreekt coaching je eigen verantwoordelijkheid en kracht aan en dat de antwoorden in jezelf liggen. Jij bent dus de oplossing voor jezelf. Hoe boeiender je jezelf vind en hoe eerlijker je bent over wat er speelt, des te verder je komt met jezelf.

Duur, tijd en plaats van de sessies:

Een traject heeft ongeveer iedere 2 weken een live sessies van 2 uur. Daar tussen in ga je aan de slag met de meegegeven opdrachten, dit word besproken in het volgende gesprek.

Met een traject is er meer en blijvend resultaat te behalen omdat je de stappen ook direct gaat implementeren met ondersteuning.

Verder kan je tussendoor updates geven en als er dringende vragen zijn kan je deze ook tussendoor stellen.

 

We maken vooraf per email of sms de afspraken. Hier ontvang je ook een uitnodiging voor. Deze kan later nog worden aangepast door beide partijen. Houd wel rekening met het minimaal 48 uur van te voren afzeggen.

 

De sessies worden gehouden op kantoor, Herengracht 503 te Amsterdam. 

Wat valt buiten dit traject?

Iedereen is uniek, werkt anders en heeft een andere geld- tijdsbesteding en/of stijl om aan iets te werken. Hier speel ik graag op in. Jullie de vormgever van je leven en dus ook van dit traject. Als jullie meer sessies willen of jullie willen je proces versnellen door minder tijd tussen de sessies te hebben, dan kan dat. Laat het even weten. Wellicht komt dit ook ter sprake in een van de sessies. We kijken samen naar wat het beste bij jullie past. 

Wat ik zeer aanraad is om individuele sessies af te nemen. Waar we in geraakt worden door onze partner is vaak iets van onszelf. Hoe meer we daarnaar durven kijken 

Mocht je extra sessies en/of ondersteuning willen, dan kan je extra sessies bijnemen. Online of offline. Je kan ook zelf bepalen hoeveel tijd je wilt bij nemen. Ik zal je overal stimuleren om zelf keuzes te maken en de verantwoordelijkheid te pakken over je eigen proces. Juist daar ligt je kracht. 


Stuur een email met wat je extra wilt naar: info@eclecticmindset.com

1 uur skype/telefonisch gesprek is 85 euro (ex btw) binnen dit pakket.

1 uur face to face is 95 euro (ex btw) binnen dit pakket. Minimum is 1,5 uur per keer.

Afspraken

Er wordt verwacht dat je de door jouw gemaakte afspraken nakomt. Mocht dit onverhoopt echt niet lukken, dan dien je uiterlijk 48 uur voor de afspraak ons hiervan te berichten en een nieuwe afspraak te maken. Binnen deze termijn ben je gehouden het honorarium voor de gemiste sessie te voldoen.

Wijze van betalen

Je ontvangt een factuur vooraf of in overleg 2 of 3 facturen. Het is aan jouw om zorg te dragen dat deze factuur binnen 30 dagen wordt betaald. Ook kan je per sessie na afloop pinnen, mocht je hiernaast losse sessies willen afnemen.

Bereikbaarheid

Lokatie:

Herengracht 503
1017 BV Amsterdam
06 18 26 89 99

info@eclecticmindset.com

Auto:

Helaas is het niet gratis parkeren in Amsterdam centrum. Wel op zondag buiten het centrum.

Een makkelijke optie is: Parkeer garage APCOA, parking Prins & Kijzer

Parkeergarage:

Zie deze LINK 

Openbaar vervoer:

Vanaf Amsterdam centraalstation kan je:
Tramlijn 16 en 24 neme, uitstappen op tramhalte Kijzersgracht/Vijzelstraat. 3 min lopen

Tramlijn 1, 2 of 5, uitstappen op tramhalte Koningsplein. 3 min lopen.
Tramlijn 4 of 9 uitstappen op tramhalte Rembrandtplein. 4 min lopen.

bottom of page