top of page

WELKOM

bij het Kiezen voor jezelf

Hier ga je je klaar maken voor de reis.

Je kan vragen sturen naar info@eclecticmindset.com

of een ingesproken/geschreven watssapp bericht sturen op  06 18 26 89 99

Watsapp kan je gebruiken voor korte snelle vragen tussen 9-17 uur. 

Als je een update wilt sturen, kan je dat het beste per mail doen. 

Bellen kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9-17 uur

Woensdag, zaterdag en zondag zijn we gesloten.

Je afspraken plan je in bij onze planner Yavanna, ze neemt contact met je op. 

 

 

Dit is een prachtige tijd om je te focussen en te bouwen aan een solide fundering voor jezelf en jouw leven. 

Je werk, je relaties en alles in je leven word onderschreven door je kernwaardes, je moraal, je ethiek en je diepgewortelde overtuigingen.

Zijn deze nog waar voor jou? Ben je bereid om deze ruimte te geven en er werkelijk naar te kijken? 

Gaat deze fundering voor je werken en door de tijd heen bewijzen dat het een solide grond is, waar jij je leven op kan bouwen?

Nu is het moment van power, want het hier en nu is het enige moment om nieuwe keuzes te maken. Die nieuwe keuzes kunnen weer alles beïnvloeden op een positieve manier, wat in lijn ligt met jouw visie voor een mooi leven. 

Ik wens je een prachtige reis naar jezelf, zodat je vanuit daar je leven kan bouwen. 

Hieronder een paar richtlijnen om aan jouw reis te beginnen. 

1. Wees leergierig(een leerling), niet een consument - we werken eraan om je transformatie te stimuleren. Dit is jouw ervaring en je bent in co-creaties met ons, dus blijf verbonden. Geef je aandacht -.Maak aantekeningen of tijdens de gesprekken of juist achteraf. 

 

2. We gaan je ondersteunen en uitdagen - we zijn hier om een ​​lerende partner met je te zijn. Onze taak is om de spiegel voor je te houden en je te helpen een deel van je eigen reflectie te zien dat je misschien mist.

 

3. Oefenen, oefenen, oefenen - In bepaalde weken sturen we je oefeningen en opdrachten. Oefen ze, doe de opdrachten, zelfs als je faalt of ze niet voltooit. Blijf de moeite doen.

 

4. Iedereen ervaart doorbraken anders - vertrouw op het materiaal. Vertrouw jezelf. Vertrouw op je proces. Doorbraken kunnen voor sommigen onmiddellijk gebeuren en andere kunnen pas na het traject plaatsvinden. Geen van beide is effectiever. We planten zaden die een tijdje nodig hebben om te ontkiemen.

 

5. Eer jeZelf en blijf dicht bij je ervaring. Wat is waar voor jou? Spreek als je iets nodig hebt of als je duidelijkheid wilt. Wat werkt er voor jou? Wat werkt er niet voor jou?

Ik Hou Van Mij - Harry Jekkers
00:00 / 00:00

Met dit vragenpakket ga je aan de slag in Juli. 

Schrijf de antwoorden met de hand op in je notitie boek of op een uitgeprinte versie. Het schrijven met de hand doet ook al iets met hersenen. Neem deze mee naar je volgende 1 op 1 sessie. 

bottom of page