top of page

Hoe hoor, leef en zie ik mijn eigen waarheid?

HOE DAN...

Hoe hoor, leef en zie ik mijn eigen waarheid?

De meeste angsten en blokkades die we hebben in ons leven, daar weten we al een antwoord op in onszelf, maar we zijn bang om het toe te geven, want als we de antwoorden al hebben, dan betekent dat we iets moeten veranderen aan onszelf. Dat kan heel overweldigend zijn.

Je kan dit overkomen door wat wij conscious capital noemen:

je bewustzijnskapitaal, ook wel leven in bewust-zijn.

Hoe werkt dat?

Je kan wel de inzichten hebben, maar dan alsnog getriggerd worden door die specifieke situaties. Je wordt dan overvallen door emoties als angst, spanning of boosheid. Dit voel je weer in je lichaam door bijvoorbeeld buikpijn, druk op je borst of spanning in je schouders.

Dit gebeurt niet omdat je stom of lui bent, er is namelijk werkelijk niks mis met je.

Het gebeurt omdat het in je onderbewuste zit. Het is je programmering.

​Wat is daarvoor nodig?

Als het leven alleen intellectueel wordt geleefd, vol spullen en status, ervaar je een kortdurend geluksgevoel. Dit is vaak om triggers te dempen. Als iets niet goed of onrustig voelt, dan weet je dat het niet aansluit bij je eigen waarheid. Dit herken je bijvoorbeeld tijdens keuzes maken, grenzen stellen, behoeftes vervullen, oppervlakkigheid ervaren of de juiste mensen om je heen hebben. Dat zijn prachtige indicaties om je eigen pad te gaan bewandelen.

Het is nodig om direct in je onderbewuste te stappen, om blokkades te verwerken en redenen op te heffen waardoor je niet de stap zet om gelukkig te zijn, je doelen te bereiken, meer vriendschappen te hebben.

Pas als je iets verwerkt op inzicht-, op emotie- en op lichaams- niveau kan je het loslaten en laat het jou los.

Wat levert het op?

Je ervaart blijvende innerlijke rust, vrede, vrijheid, vertrouwen in jezelf en vreugde, ongeacht de uiterlijke omstandigheden. Je hoeft niet langer onrust/triggers ‘weg te mediteren’, routines te hebben om je leven te managen, krampachtig de controle houden, cursussen te volgen en informatie te verzamelen.

Je komt in het hier en nu terecht.

Je gaat je leven leiden zoals het bedoeld is, zonder dat angst leidend is. Zo geef je je leven vorm zoals jij werkelijk bent en niet wat er verwacht wordt. Je wordt de Rockstar van je eigen leven en mensen zullen merken dat je shinet. Wat ook weer de mensen om je heen inspireert om hun bevrijde zelf te zijn. Je wordt een inspiratie.

Je boekt resultaten vanaf het moment dat je ermee begint!

Eclectic Mindset deelt opgedane kennis, ervaringen en handvatten om verschillende thema’s te doorleven in je leven. Investeer in jezelf met Conscious Capital Workshops, Conscious Capital trajecten en Conscious Capital VIP-coaching.

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

bottom of page