top of page

MEER ZELFVERTOUWEN


“Toen ik Jasmijn ontmoette was ik erg op zoek naar wat ik wilde in mijn leven. “Wil ik een studie doen”, “Wat voor een man zou ik willen?” en “Moet ik op zoek naar een andere baan?” waren vragen waar ik constant mee bezig was. Alle dingen waar ik blij van werd en waar ik passie voor had werden ondergesneeuwd door alle andere gedachtes die in mijn hoofd bleven rondspoken.

Met haar positiviteit, passie voor coachen en enthousiasme (die zeer aanstekelijk is) gingen we de uitdaging aan. Jasmijn stelde per sessie een aantal oefeningen voor en deze waren zeer effectief, door haar deskundige begeleiding. Ik kreeg steeds meer vertrouwen in mijn eigen kunnen en stelde me open voor het 'onverwachte'. In plaats van alles proberen te plannen en te zoeken naar verandering, ben ik er nu gerust op dat ik het juiste pad ben ingeslagen. Haar kijk op het dagelijkse leven en gebeurtenissen zijn zeer verrassend en hebben mijn ogen geopend.

Meer zelfvertrouwen, een positievere kijk op het leven en meer rust, dat heeft Jasmijn met de coachingsessies aan mij gegeven. Daarvoor ben ik haar erg dankbaar.”

  • Guusje Smith, 35 jaar

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

bottom of page