top of page

VISIE / MISSIE

Visie

Eclectic Mindset ziet een wereld waar eigen-wijsheid het hoogste goed is.

Het is veel simpeler dan je denkt om de stap te zetten van aan de zijlijn van je leven staan, naar de regie hebben en actief vormgever zijn van je eigen leven.

De visie van Eclectic Mindset is dat een wereld mogelijk is waarin we zijn verenigd in onze verschillen. Als je je eigen waarheid leeft, vind je alle antwoorden om je eigen pad te bewandelen. Jij realiseert je wat goed is voor jou (en dat is heel persoonlijk, net zoals jouw keuzes, grenzen, behoeftes en verlangens). Hokjes bestaan hier niet. Geen oordelen over uiterlijk vertoon, maar een open blik en interesse in elkaars verhaal.

 

Daar komt conscious capital om de hoek kijken. Dat is een manier van denken of een houding waarmee je je systeem reset. Gedurende je leven word je als het ware geprogrammeerd door overtuigingen, meningen en ideeën van andere mensen. Dat is niet wie je bent. Hoogstwaarschijnlijk voel je je weleens kut. Maar we hoeven ons niet kut te voelen. Hoogstwaarschijnlijk word je getriggerd omdat iemand je afwijst, het beter doet of je je niet goed genoeg voelt (vul hier nog 103 andere redenen in).  Dat ontstaat in je onderbewustzijn, ook wel je emotionele bewustzijn. 

 

Hoe dat zit? Met conscious capital deprogrammeer je je emotionele lichaam. Dat is niet altijd leuk, wel nodig. Omdat je dan unapologetic jezelf kunt zijn. Want als je je eigen waarheid leeft, kom je erachter wie je werkelijk bent. Je gaat voorbij beperkingen, accepteert jezelf en de mensen om je heen, straalt als een vuur dat niet uit te maken is. Want ongeacht de omstandigheden, je ervaart innerlijke rust, vrede, vrijheid en vreugde. Bonus: je draagt bij aan de wereld, omdat je meer kunt geven aan je werk en de mensen om je heen. 

 

“Let us unite in our differences.”

Missie

Wij creëren de nieuwe wereld waarin we zijn verenigd in onze verschillen. Ja, we gaan voor een movement; een nieuwe wereld waar spiritualiteit niet langer geitenwollensokken is, maar wetenschappelijk bewezen en een funky broek en hoge hakken. Waar je je eigen waarheid kunt vinden en op zoek gaat naar wat daar voor nodig is. Waar je je conscious capital vergroot, je eigen pad bewandelt. 

 

Op de eclectic manier, met tegenstellingen en een no-bullshit approach op niveau. Eclectic Mindset biedt je de tools om te leven vanuit je eigen waarheid. Onze missie is om onze visie waarheid te maken.

De nieuwe rocksterren zijn niet meer de mensen ergens hoog in een toren, het zijn mensen die hun verhaal delen en in waarheid leven.

Live your truth, be the inspiration. 

 

Je boekt resultaten vanaf het moment dat je ermee begint!

Eclectic Mindset deelt opgedane kennis, ervaringen en handvatten om verschillende thema’s te doorleven in je leven. Investeer in jezelf met Conscious Capital Workshops, Conscious Capital trajecten en Conscious Capital VIP-coaching. 

 

bottom of page