top of page

CONSCIOUS CAPITAL ZAKELIJK

Eclectic Mindset heeft de filosofie dat persoonlijke groei direct in verband staat met zakelijk groeien. Op het moment dat je jouw eigen mindset, programmering en glazen plafond kunt erkennen, dan kan je er ook voorbijgaan.

We werken samen met verschillende bedrijven om uitval van burn-out te minimaliseren. Dit doen we door alle petten dezelfde kant op te zetten, contact tussen alle partijen te optimaliseren en de juiste begeleiding te geven aan de medewerker met een burn-out. Hierdoor is uw medewerken meestal in 3 a 4 maanden weer op de rit. Als een burn-out niet goed word behandeld kan het herstel proces vele malen langer duren, zelfs jaren.

 Daarnaast geven we preventief self-management, people skills en publiek speaking trainingen op de UVA en voor andere bedrijven. 

Of je nou student, ZZPer, ondernemer, CEO of werknemer bent; jouw overtuigingen, mindset en/of visie bepalen in hoeverre jij gaat groeien in je baan of eigen bedrijf. Hoe bewuster werknemers zijn van hun eigen kracht, talenten en valkuilen, des te beter kunnen ze zichzelf optimaal inzetten.

De enige concurrentie en beperking in jouw doelen en dromen bereiken, ben jijzelf. ​

 

Met conscious capital training werk je aan je mindset op 3 niveau's: inzicht, emotioneel en fysiek. Als iets op deze drie niveaus is ervaren, dan creëer je een blijvende verandering.  

logo's.jpeg

Twynstra Gudde, trainee

Jasmijn voelt als coach feilloos aan waar mijn vraag ligt en weet mij te helpen snel tot de kern te komen. Met haar indrukwekkende variëteit aan kennis en oefeningen, zet me, steeds weer, op een leuke frisse manier aan het werk met mijn vraag. Dankzij dit alles heb ik in korte tijd ontzettend veel over mezelf geleerd en sta ik als persoon nog bewuster in mijn leven, zowel professioneel als privé.

bottom of page