top of page

gratis E-boek

21 tips om te leven vanuit jeZelf.

Wanneer we moeite hebben met keuzes maken, perfectionistisch zijn of graag aardig gevonden willen worden, dan checken we niet genoeg in bij onsZelf. 

Eigenlijk is het leven vanuit buiten naar binnen. Dat kan zorgen voor onnodig stress, hard werken, negatieve relatie patronen en het gevoel om geleefd te worden. 

Leven vanuit Zelf is de basis van richting en energie geven aan jouw dromen en dat zorgt voor een geankerd, licht en positief leven. 

Laat hier je e-mailadres achter voor het gratis E-boek;

21 manieren om te leven vanuit jeZelf.

Mijn verhaal in het kort:

Ik ben echt een optimist, maar ik was ook een mega people pleaser, dat heeft me vaak in situaties gebracht waarin ik me ongelukkig voelde. Ondanks dat ik positief ben gaan denken, nam de noodzaak om andere voor mezelf te laten gaan steeds de overhand, dit maakte me eenzaam, afwezig, gefrustreerd en verdrietig. Rock bottom :/ Tot dat ik het zat was om iedereens leven te leiden, behalve die van mij. Ik wist niet hoe, maar ik zou dit nootje kraken. In een aantal stappen en inzichten heb ik besloten om alleen nog te leven vanuit mijn Zelf en op te ruimen wat daarvoor nodig was. 

Dit heeft ervoor gezorgd om achter mezelf te gaan staan, mijn therapiepraktijk en  sessies op mijn eigenzinnige manier te geven en stappen te zetten richting mijn dromen. Doordat ik mijn visie volg over coaching, therapie en magie heb ik mezelf gevonden en dit is ook waar mijn klanten zo blij van worden.

 

Met mijn kunstzinnige achtergrond en vrije geest, ben ik me als een ondernemer in de therapie gaan voelen, om mezelf de vrijheid te geven die nodig had om te ontdekken wat werkelijk werkte en niet vast te blijven zitten in dogma’s. Zowel in de spirituele wereld als in de psychologie. Ik geloof heilig dat we allemaal heel zijn van binnen. We hebben simpelweg strategieën ontwikkeld om onze jeugd door te komen. Ik houd van kortst mogelijke weg. Zodra we de strategie loslaten en ONTwikkelen, dan zijn we onsZelf en vrij in relaties en in het leven. 

 

Ik denk dat mensen me van 5 jaar geleden werkelijk niet meer zouden terug herkennen. Ik ben een totaal ander mens geworden of eigenlijk mezelf. 

 

Leven vanuit Zelf is de basis van richting en energie geven aan jouw dromen en dat zorgt voor een geankerd, licht en positief leven. 

 

Dat gun ik jou ook.

Laat je e-mailadres achter voor het gratis E-boek; 21 manieren om te leven vanuit Zelf.

Leef je eigen waarheid!

bottom of page