TEAM

Jasmijn Davine Labadie,

Founder eclectic mindset 

Een therapeut met een artistieke blik op de wereld.

 

Met een open mind haal ik mijn inspiratie overal vandaan, wat mijn visie over het leven bepaalt. Er zijn overal schatten te vinden. Ik stel mezelf en het leven graag kritische vragen om me zo steeds verder te ontwikkelen en te blijven groeien. 

 

Leren over psychologie, filosofie, kunst, spiritualiteit, creëren en vormgeven noem ik snoepgoed. Het is essentieel voor mij om te spelen en het is een dagelijks gegeven in m’n leven, voor zolang als ik mij kan herinneren.

 

Wat ik ook doe, ik wil naar de kern en de essentie gaan. Ik ben niet bang voor emoties en zie ze als een onderdeel van het leven. Doordat ik diep durf te gaan, heb ik veel gedrag en valkuilen kunnen omdraaien en mijn kracht gevonden. Als je met mij samenwerkt, dan weet je dat er iets gaat veranderen.

 

Mini cv:

 

Psychodynamisch therapeut 

Chinese massage en filosofie

Kunstacademie St. Joost, documentaire fotografie

Annemiek Vogelaar,

Psychodynamisch coach

Verbinding en vrijheid zijn twee van mijn belangrijkste kernwaarden. Ze lijken misschien wat tegenstrijdig, maar voor mij is dit de essentie van mijn werk en van wie ik ben. Coaching betekent voor mij leren vrij zijn in het maken van keuzes die voor jou kloppen én hierdoor sterker in verbinding staan met jezelf en met de mensen om je heen. 

 

Ik vind het awesome om iemand de touwtjes in handen te zien nemen. Dat je voelt dat alles op zijn plek valt.. dat maakt mijn werk te gek.

Als ik niet werk? Dan vind je me waarschijnlijk in de buurt van eten. Een Italiaanse Melanzane alla parmigiana, een goed stuk carrotcake of een kaasplank? Count me in!

 

Ik ben nog lang niet uitgeleerd en zal dat ook nooit zijn, want in ontwikkeling zijn, op welke manier dan ook, vind ik simpelweg te leuk. 

 

Mini cv:

 

Psychodynamisch coach

Interventiecriminoloog

Sociaal juridisch dienstverlener

Yavanna Nooter

Planner

Yavanna ondersteunt Eclectic Mindset met haar liefde voor administratie en planning. 

Ze gelooft dat het leven bedoeld is om geleefd te worden, op je eigen manier. Ze is dan ook veel bezig met (leren over) leven vanuit het hart. Bezieling en betekenis, met een portie speelsheid, dat is waar ze warm van wordt én wat ze terug ziet in EM. 

Spring in ’t veld met een liefde voor bezieling, manusje van alles die graag speelt en die leeft vanuit het hart (of pogingen doet daartoe). 

Over Eclectic Mindset

 

Eclectic Mindset is een samenvoeging van twee woorden.

 

Ec·lec·tic (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)

1) Term, toegepast op kunstwerken, in het bijzonder op negentiende- en twintigste-eeuwse bouwkunst, waarbij elementen van twee of meer historische stijlen gecombineerd worde...

2) 1) Het beste kiezend 2) Het beste uitkiezend 3) Selectief

3) verwijst meestal naar een werkwijze waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van 4) verschillende methoden

4) [Nederlands] verschillende stijlen door elkaar, gelaagd

 

Volgens Van Dale: "het streven om verschillende denkvormen, werkwijzen, stijlen of motieven te versmelten tot iets nieuws, het beste uitkiezend. "

 

Mind·set (zelfstandig naamwoord)

1) Geesteshouding 

2) manier van denken en oordelen; houding tegenover bepaalde 

3) een gewoonte of karakteristieke houding die bepaalt hoe je situaties interpreteert en daarop reageert    

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2021 by Eclectic Mindset. Alle rechten voorbehouden.