TEAM

Jasmijn Davine Labadie,

founder eclectic mindset 

Een therapeut met een artistieke blik op de wereld.

 

Met een open mind haal ik mijn inspiratie overal vandaan, wat mijn visie over het leven bepaalt. Er zijn overal schatten te vinden. Ik stel mezelf en het leven graag kritische vragen om me zo steeds verder te ontwikkelen en te blijven groeien. 

 

Leren over psychologie, filosofie, kunst, spiritualiteit, creëren en vormgeven noem ik snoepgoed. Het is essentieel voor mij om te spelen en het is een dagelijks gegeven in m’n leven, voor zolang als ik mij kan herinneren.

 

Wat ik ook doe, ik wil naar de kern en de essentie gaan. Ik ben niet bang voor emoties en zie ze als een onderdeel van het leven. Doordat ik diep durf te gaan, heb ik veel gedrag en valkuilen kunnen omdraaien en mijn kracht gevonden. Als je met mij samenwerkt, dan weet je dat er iets gaat veranderen.

 

Mini cv:

 

Psychodynamisch therapeut 

Chinese massage en filosofie

Kunstacademie St. Joost, documentaire fotografie

Nicklee de Langen,

Workshop content creator

Nicklee geeft en ontwikkelt trainingen en workshops bij Eclectic Mindset, samen met Jasmijn. Ze is trainer-psycholoog met een achtergrond in Klinische Psychologie. Ze heeft ervaring in het geven en ontwikkelen van trainingen op het gebied van persoonlijke en professionele communicatievaardigheden, persoonlijke effectiviteit en teamontwikkeling.

 

Wanneer ze het gelukkigst is? Als ze anderen kan begeleiden in hun ontwikkeling. Als trainer, coach of adviseur begeleidt ze mensen graag bij het verwerven van inzicht in hun drijfveren, vastgeroeste patronen en hun passies en talenten. Ze gelooft dat mensen vanuit hun unieke kracht vervolgens zelf verandering teweeg kunnen brengen.

https://www.nickleedelangen.com/

Charlotte Derksen

Communication & Content creator

Charlotte ondersteunt Eclectic Mindset met haar liefde voor communicatie en creatie. Van fotograferen bij workshops en cursussen tot het oppakken van (geschreven) communicatie; met een achtergrond in marketing & media is ze nu copywriter. 

Ze gelooft dat het leven bedoeld is om geleefd te worden, op je eigen manier. De laatste jaren is ze dan ook veel bezig met (leren over) leven vanuit het hart. Bezieling en betekenis, met een portie speelsheid, dat is waar ze warm van wordt én wat ze terug ziet in EM. 

Spring in ’t veld met een liefde voor bezieling, gek op woorden (zelf schrijvend en lezend), manusje van alles die graag speelt, impulsief, chaotische creator die leeft vanuit het hart (of pogingen doet daartoe). 

Over Eclectic Mindset

 

Eclectic Mindset is een samenvoeging van twee woorden.

 

Ec·lec·tic (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)

1) Term, toegepast op kunstwerken, in het bijzonder op negentiende- en twintigste-eeuwse bouwkunst, waarbij elementen van twee of meer historische stijlen gecombineerd worde...

2) 1) Het beste kiezend 2) Het beste uitkiezend 3) Selectief

3) verwijst meestal naar een werkwijze waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van 4) verschillende methoden

4) [Nederlands] verschillende stijlen door elkaar, gelaagd

 

Volgens Van Dale: "het streven om verschillende denkvormen, werkwijzen, stijlen of motieven te versmelten tot iets nieuws, het beste uitkiezend. "

 

Mind·set (zelfstandig naamwoord)

1) Geesteshouding 

2) manier van denken en oordelen; houding tegenover bepaalde 

3) een gewoonte of karakteristieke houding die bepaalt hoe je situaties interpreteert en daarop reageert    

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by Eclectic Mindset. Alle rechten voorbehouden.