August 21, 2018

HOE DAN...

Hoe hoor, leef en zie ik mijn eigen waarheid?

De meeste angsten en blokkades die we hebben in ons leven, daar weten we al een antwoord op in onszelf, maar we zijn bang om het toe te geven, want als we de antwoorden al hebben, dan betekent dat we iets moeten veranderen aan onszelf. Dat kan heel overweldigend zijn.

Je kan dit overkomen door wat wij conscious capital noem...

December 12, 2017

Van moment tot moment

Ik wil je uitdagen je niet langer bezig te houden met gebeurtenissen in een andere tijd en ruimte, maar alert te blijven op wat er in het hier en nu gebeurt. Het leven is een grote oceaan waarin je kunt spelen, mits je al je oordelen, je voorkeuren en je gehechtheid aan de details van je langetermijnplannen laat varen.

Wees open voor wat er op je pad komt op h...

December 6, 2017

Wanneer relatie therapie? 

Iedere relatie heeft wel eens hobbels of een mindere fase. Er kan van alles gebeuren in het leven, waardoor we meer uit balans zijn dan normaal, dat kan ook effect hebben op de relatie. Het hoeft op zichzelf geen probleem te zijn, wanneer het tijdelijk is en je elkaar weer kan terug vinden. 

Wanneer het echter langer aanhoud en je meer ruzie h...

October 28, 2017

“Toen ik Jasmijn ontmoette was ik erg op zoek naar wat ik wilde in mijn leven. “Wil ik een studie doen”, “Wat voor een man zou ik willen?” en “Moet ik op zoek naar een andere baan?” waren vragen waar ik constant mee bezig was. Alle dingen waar ik blij van werd en waar ik passie voor had werden ondergesneeuwd door alle andere gedachtes die in mijn hoofd bleven rondspoken. 

Met haar...

July 2, 2017

So Beautiful ❤️ So true.. 
Life is Life, let's not pretent it is only happy and perfect. Perfection is boring. Life is about transformation, about growth, about endurance. Your life is not how you feel right now, it is your whole journey. Make it your own, all the way! It Will go up and down and up again. Life is Life, it is Beautiful.

November 6, 2016

Interview Roos  19-07-2017

Hoi Roos, 

Je hebt een aantal coachingssessies bij eclectic mindset (EM) gevolgd. Wat heeft dit voor je gedaan?

Openbaring. Ik was mij altijd wel van bewust dat ik niet ‘1 persoon’ ben en me fijn voel als ik mij verschillend kleed. Of dat ik kinderlijk blij word van thema-feestjes.  Maar dat je ook echt van binnen meerdere kanten hebt, daar was ik mij t...

Please reload

Recent Posts

December 6, 2017

October 28, 2017

July 2, 2017

July 2, 2017

November 6, 2016

Please reload

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

Please reload

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by Eclectic Mindset. Alle rechten voorbehouden.