top of page

Kiezen voor jezelf Traject

 

Je wilt het beste uit je leven halen. Je doet de dingen die er gevraagd worden van het leven. Je bent er niet vies van om aan jezelf te werken of naar jezelf te kijken. Je wilt dat fijne leven leiden, maar ergens knaagt er iets...

 

Wellicht loop je al bijna tegen een burn-out aan of merk je dat het in de liefde niet zo loopt als je hoopt of is er een algeheel gevoel van; is dit het nou?

Het kan zijn dat je moeite hebt met keuzes maken, weten wat je nou echt wilt, perfectionisme of je wilt graag aardig gevonden worden.

Eigenlijk is het leven vanuit buiten naar binnen. Dat kan zorgen voor onnodig stress, hard werken, negatieve relatie patronen en een gevoel geven om geleefd te worden. 

Waar komt dit vandaan en belangrijker hoe zet ik dit om?

Is dit iets voor jou?

 

Ik zal eerlijk zijn: mijn coaching is niet voor iedereen en alleen geschikt voor jou als jij:

 • Echt bereid bent je in te zetten voor je persoonlijke groei. En ja, daar hoort ook bij dat je bereid bent je ongemakkelijk te voelen en je weerstand en twijfels te onderzoeken.

 • Niet alleen wilt praten, maar ook in actie wilt komen.

 • Hardop durft te twijfelen en niet bang bent voor kritische vragen. Je kunt tegen een stootje.

 • Geen “ja-maar” excuusmentaliteit hebt, maar nieuwsgierig in het leven staat.

 • Serieus bereid bent tijd, energie, geld en aandacht te investeren in jezelf.

 • Je wilt erkennen dat dit jouw leven is en ondanks dat er dingen gebeurt zijn, dat alleen jij verantwoordelijk kan zijn voor de veranderingen en het opruimen daarvan. 

Eclectic Mindset 1 op 1 coaching

EM bied jouw een *private class ticket*: één op één exclusieve en intensieve coaching voor leiders die krachtige keuzes willen maken. Voor zichzelf en hun leven. Verlangen en vrijheid zijn sleutelwoorden. Jij bent een stoer, leuk, ambitieus en een ondernemend persoon die het beste uit zichzelf wil halen. Je wilt leven en werken op je eigen voorwaarden. Je wilt je eigenheid bewaren in alle hectiek. Maar het voelt nu alsof je op een plateau staat. Je kunt alle kanten uit. Het ‘oude’ wil je niet meer. Het ‘nieuwe’ is er nog niet. Hoe kom je daar? Wat is de eerste stap in jouw reis?

IT’S YOUR STORY

*Referentie*

 

"Poeh, where to start. Ik ben veel meer in verbinding met mijzelf, mijn eigen kracht en wijsheid, mijn behoeften. Ik durf daar ook veel meer van te laten zien aan de wereld, voel me zekerder over de plek die ik in te nemen heb op deze wereld. 

 

Dit is onder andere mogelijk gemaakt doordat je mij geholpen hebt oude patronen te zien, onderzoeken en vrij te laten. Omdat je mij hebt begeleid in het durven toelaten van de oude pijn, verdriet, boosheid en angst die daarbij kwam kijken. Wat een bevrijding. Als ik het kort kan samenvatten is het overall dat ik (veel meer) de verantwoordelijkheid neem voor mijzelf, wie ik ben en wat ik wil. Uberhaupt eigenlijk in verbinding met mijzelf (durven) zijn, in plaats van altijd naar buiten gericht of ergens ver weg gedissocieerd. Eigenlijk een soort proces van ‘volwassen worden’. 

Daarnaast heb ik ook veel mensen gedeeld over mijn persoonlijke reis en daarmee hen ook weer geïnspireerd met zichzelf aan de slag te gaan.

This is the real thing. No time for bullshit. Je gaat recht naar de kern, alle onbewuste trucks daar kijk je doorheen, je geeft een heldere spiegel. Op een liefdevolle en veilige manier. Het is voor mij echt het begin geweest van deel twee. Een beetje zoals de matrix – alsof ik de blue pill nam – er is geen weg terug – maar dit is wel de weg vooruit en naar het licht en dat alles liefde is 😊"

Els H.

Wat levert werken met mij op?

 • Je krijgt helderheid in waar je nu staat, waar je naar verlangt en hoe je daar werk van maakt. Met uiteindelijk meer plezier en meer vrijheid.

 • Je wordt steviger aan de binnenkant zodat je buiten stoere stappen gaat zetten. Met plezier en zelfvertrouwen, vanuit verlangen.

 • Je weet precies hoe je wilt leven en werken. Vanuit je intuitie ga je krachtige keuzes maken. Scherper, leuker en slimmer.

 • Je gaat grenzen stellen en ballast schrappen, vaker nee zeggen, zodat je meer ruimte en aandacht voor jezelf krijgt. Radical selfcare first.

 • Je krijgt inzicht in je belemmeringen en aannames, ontdekt het effect van je inner critic en hoe je die kunt tackelen.

 • Je pakt je leiderschap terug. Je zit weer aan het stuur en laat je niet meer gek maken door anderen. Je hebt je innerlijk kompas terug.

 • En wat er ook gebeurt: je wordt geen kopie van een ander. Hell no. Jij bent trouw aan jezelf, aan wat jij wilt, aan jouw eigenheid.

 • Belangrijkste resultaat: je hebt (weer) plezier in wat je doet en voelt weer de vrijheid die je voor ogen had toen je als ondernemer of leider startte.

Hoe werken we samen?

Stap 1   

 

Als we na de intake een match zijn, dan gaan we samen aan de slag op een exclusieve manier. Iedereen is uniek en zo zal het traject ook worden vorm gegeven rond om jou.                                  

Stap 2  

 

Wekelijks rapporteer je waar je staat. Zo houd je jezelf scherp. Elke week krijg je feedback op je voortgang en ik houd je (liefdevol ;)) bij de les. Dat doe ik via mail, maar ook via video, opdrachten en extra’s.

                                 

Stap 4 

 

Je investering in tijd en geld hangt af van hoe je pakket er uiteindelijk uit ziet. We werken in ieder geval zes maanden samen. Voor duurzame veranderingen in werk en leven bestaat geen quick-fix of snelle oplossing.

                                 

Stap 3  

 

De periode dat ik je coach sta ik helemaal tot je beschikking. Juist doordat je me ook tussen de gesprekken door kunt mailen met al je vragen en dilemma’s, weet ik uit ervaring dat jij de beste resultaten boekt.

Wanneer kan je je beter niet aanmelden?

*Wanneer je wilt dat ik of iemand anders de verantwoordelijkheid neemt voor je leven en je proces.

*Wanneer je niet de ruimte hebt of (nog in overleg) wilt creëren voor zelf-ontwikkeling.

*Wanneer je verwacht dat het voor je word gedaan. 

*Wanneer alleen maar wilt praten over je problemen en er verder niks aan wilt doen. 

*Wanneer je niet bereid bent om ook naar jezelf te kijken. 

Mocht je jezelf herkennen in het bovenstaande, maar ben je wel bereid daar wat aan te doen, dan is alles mogelijk. Het gaat om de bereidheid en daar de verantwoordelijkheid voor te nemen. 

*Referentie*

"Bij Eclectic Mindset heb ik inzicht gekregen waar diepgewortelde gevoelens en gedachten vandaan kwamen, deze vervolgens grotendeels kunnen loslaten dan wel accepteren of weten te buigen naar positiviteit. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik mezelf kan helpen in tijden van verdriet of onzekerheid.

 

Ik heb Jasmijn/Eclectic Mindset ervaren als warm, als echt, met passie voor het vak. Daarnaast zag ze me mij helemaal en legde ze de nadruk vooral op het positieve, mijn kwaliteiten en potenties. Een warm bad. 

Precies om deze redenen zou ik het aan andere aanraden en heb dat ook al gedaan. "

Marieke, Tropenarts en Huisarts.

bottom of page